Liczba postów: 258
Liczba wątków: 11
Dołączył: Dec 2008
Reputacja:
0
Miejscowość: prawie stolica
2010-01-15, 10:28:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-01-15, 10:30:31 {2} przez Evva.)
No dobra, a ja powiem tak najczęsciej fotografuje w świetle dziennym, ale w dużej mierze dlatego że nad nim łatwiej mi panowac niż nad sztucznym - czyli można to rozumieć że ze sztucznym sobie kompletnie nie radzę. I jakby ktoś mi podpowiedział co i jak (najlepiej prosto jak chłopu na roli) to chetnie wysłucham, bo niekiedy jasny dzień jest dla mnie za krótki.
Liczba postów: 569
Liczba wątków: 48
Dołączył: Aug 2008
Reputacja:
13
Miejscowość: Felixstowe
Evva, Ariene dobrze mówi, szklanka wody z dodatkiem cukru (podobnie jak przy kwiatach, najlepiej glukoza a nie sacharoza, ale ten drugi też się sprawdzi), w lodówce to chyba najlepszy sposób na zioła. Pietruszkę karbowaną-dekoracyjną ja mam w ogrodzie, znosi mrozy do nawet -5 st C, ale -20 to raczej chyba nie zniesie.
Ariene, no stołek i zdjęcia nad palnikiem to raczej dla kamikadze nie dla fotografów hehe
Liczba postów: 1 838
Liczba wątków: 29
Dołączył: Sep 2008
Reputacja:
14
Miejscowość: Warszawa/ R-N
tomas, z tym cukrem dla pietruszki to nie wiedziałam, ale jeśli chodzi o kwiaty to uważaj - niektóre może to szybciej wykończyć niż im pomóc... Na kwiaty są różne patenty, np. gerbera lubi zapałkę w łodyżce.