2009-02-09, 15:16:42
rlat, jesłi chodzi o Twoje zdjęcie to ja bym dała jakiś kolorowy akcent lub inne tło bo teraz mam wrażenie, że wszystko się ze sobą zbyt zlewa. Ale ja się za bardzo na fotografowaniu jedzenia nie znam więc moja opinią nie musisz się sugerować.
Tomas, jak ida prace nad poradnikiem? Pomyślałam sobie, że bardzo przydatną informacją byłyby rady np.: jak fotografować żywność która szybko traci swój estetyczny wygląd - coś w stylu ciemniejący banan itp.
bardzo brakuje mi też wiedzy na jakich naczyniach najlepiej prezentować potrawy?
Tomas, jak ida prace nad poradnikiem? Pomyślałam sobie, że bardzo przydatną informacją byłyby rady np.: jak fotografować żywność która szybko traci swój estetyczny wygląd - coś w stylu ciemniejący banan itp.
bardzo brakuje mi też wiedzy na jakich naczyniach najlepiej prezentować potrawy?