2016-02-26, 10:36:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-02-26, 10:50:41 {2} przez szakalikus.)
Zrobiłem sobie grafikę wektorową w photoshopie, zapisałem jako Photoshop (.eps), dołączyłem .jpg o tej samej nazwie, wszystko zgodnie z instrukcją, podczas keywordowania, chwyciło miniaturkę + dodało "(vector)" do miniaturki a dzisiaj zostało odrzucone z powodu : "No Bitmaps--Bitmap images and/or effects are not permitted. ". Hmmm Wszystkie warstwy w Photoshopie były wektorowe, nie używałem żadnych cieni, tylko proste kształty. Ktoś wie co mogłem zrobić źle? Może podczas zapisywania pliku coś źle wybrałem (wszystkie wartości zostawiłem domyślne- Kodowanie ASCI85, Podgląd tiff 8b/p,+dołącz dane wektorowe)
Hmmmm czy jest możliwość że może chodzić o tło? Wszystkie kształty stworzyłem na przeźroczystym tle a na koniec zrobilem klasyczne "crt+A" -> Wypełnij Białym. Może powinienem jako tło również stworzyć vektorowy biały prostokąt? (Tło mogło zostać potraktowane jako raster?)
Hmmmm czy jest możliwość że może chodzić o tło? Wszystkie kształty stworzyłem na przeźroczystym tle a na koniec zrobilem klasyczne "crt+A" -> Wypełnij Białym. Może powinienem jako tło również stworzyć vektorowy biały prostokąt? (Tło mogło zostać potraktowane jako raster?)