2015-11-16, 10:40:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2015-11-16, 10:51:14 {2} przez yuma4.)
(2015-11-15, 21:11:04)GregorK napisał(a): i to mnie martwi, bo ynspektory nie koniecznie mają kwalifikacje.
poza wymogami technicznymi jak rozdzielczosc ekranu, komputer, i szybkosc lacza itp
trzeba ocenic 15 zdjec, dosc podchwytliwych bym powiedzial np piekne zdjecie starszej pary przy sniadaniu, zrobione jakims 35mm tak ze z dosc daleka i wszystko pieknie ladnie tylko ze na koszulce jest znaczek La Costa widoczny dopiero przy 100% itp, w przypadku Reject trzeba podac poprawny powod, oprocz tego pokazac swoje PF i to dziala na korzysc, i odpowiedziec na kilka mniej waznych pytan, dopiero wtedy jesli wszystko bedzie ok, dostajesz maila z odpowiedzia by zlozyc podanie o prace, i dopiero wtedy Oni wybieraja i decyduja czy sie nadajesz. Wiec nie wiem czy latwo/trudno ale jesli ktos robi zdjecia na poziomie i jest na stockach to na pewno sobie poradzi, dla kogos bez pojecia to nie widze by ocenil poprawnie zdjecia z testu
(2015-11-15, 21:13:45)maccio napisał(a): Yuma, a przydział danej paczki/contributora jest losowy za każdym razem, czy oceniający ma pod swoją "opieką" określoną stałą grupę dostawców?
logujesz sie na konto " do pracy" i sciagasz co jest dostepne na serwerze w danym momencie z kolejki, bardzo losowo, jedynie vektory oceniaja inny ludzie, edytorial i video takze
(2015-11-15, 22:09:13)oxygenka napisał(a): A ja mam nadzieję że tak,,, że jest to zupełnie losowo przypadkowe bo inaczej sobie tego nie wyobrażam....
Jednak są tacy co dzielą obowiązki.. i dają chyba radę i pewnie nawet ich to rajcuje bo to jest takie podnoszące ego ...móc decydować co na stronę co do śmieci ??? ale może się mylę
na pewno tak, jednak deklarujesz na poczatku ile czasu/dni chcesz poswiecic na ocene zdjec, i czy chcesz pracowac w weekend czy nie itp, jest to dosc czasochlonne zajecie i jesli nie traktujesz tego jako full time prace ze po prostu wstajesz i pracujesz do powiedzmy 16 to nie wyrobisz, ja mam dosc sporo zajec i powiem szczerze lepszych zajec, bardziej produktywnych i przynoszacych lepszy dochod.
Dziwi mnie ze nikt z tego Forum nie zostal jeszcze revi na SS, macie piekne PF i umiejetnosci na pewno takze, ostatnio szukali kogos do vektorow w Warszawie, wiec czemu nie? mozna aplikowac takze w kazdym innym europejskim kraju jako ze PL jest w unii wiec nie potrzeba Wam wizy o prace, ja bylem w San Diego, CA tylko ze wzgledu na to by miec historie zatrudnienia w US bo zasady pracy sa takie same wszedzie