2015-11-16, 10:40:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2015-11-16, 10:51:14 {2} przez yuma4.)
(2015-11-15, 21:11:04)GregorK napisał(a): i to mnie martwi, bo ynspektory nie koniecznie mają kwalifikacje.
poza wymogami technicznymi jak rozdzielczosc ekranu, komputer, i szybkosc lacza itp
trzeba ocenic 15 zdjec, dosc podchwytliwych bym powiedzial np piekne zdjecie starszej pary przy sniadaniu, zrobione jakims 35mm tak ze z dosc daleka i wszystko pieknie ladnie tylko ze na koszulce jest znaczek La Costa widoczny dopiero przy 100% itp, w przypadku Reject trzeba podac poprawny powod, oprocz tego pokazac swoje PF i to dziala na korzysc, i odpowiedziec na kilka mniej waznych pytan, dopiero wtedy jesli wszystko bedzie ok, dostajesz maila z odpowiedzia by zlozyc podanie o prace, i dopiero wtedy Oni wybieraja i decyduja czy sie nadajesz. Wiec nie wiem czy latwo/trudno ale jesli ktos robi zdjecia na poziomie i jest na stockach to na pewno sobie poradzi, dla kogos bez pojecia to nie widze by ocenil poprawnie zdjecia z testu
(2015-11-15, 21:13:45)maccio napisał(a): Yuma, a przydział danej paczki/contributora jest losowy za każdym razem, czy oceniający ma pod swoją "opieką" określoną stałą grupę dostawców?
logujesz sie na konto " do pracy" i sciagasz co jest dostepne na serwerze w danym momencie z kolejki, bardzo losowo, jedynie vektory oceniaja inny ludzie, edytorial i video takze
(2015-11-15, 22:09:13)oxygenka napisał(a): A ja mam nadzieję że tak,,, że jest to zupełnie losowo przypadkowe bo inaczej sobie tego nie wyobrażam....
Jednak są tacy co dzielą obowiązki.. i dają chyba radę i pewnie nawet ich to rajcuje bo to jest takie podnoszące ego ...móc decydować co na stronę co do śmieci ??? ale może się mylę![]()
na pewno tak, jednak deklarujesz na poczatku ile czasu/dni chcesz poswiecic na ocene zdjec, i czy chcesz pracowac w weekend czy nie itp, jest to dosc czasochlonne zajecie i jesli nie traktujesz tego jako full time prace ze po prostu wstajesz i pracujesz do powiedzmy 16 to nie wyrobisz, ja mam dosc sporo zajec i powiem szczerze lepszych zajec, bardziej produktywnych i przynoszacych lepszy dochod.
Dziwi mnie ze nikt z tego Forum nie zostal jeszcze revi na SS, macie piekne PF i umiejetnosci na pewno takze, ostatnio szukali kogos do vektorow w Warszawie, wiec czemu nie? mozna aplikowac takze w kazdym innym europejskim kraju jako ze PL jest w unii wiec nie potrzeba Wam wizy o prace, ja bylem w San Diego, CA tylko ze wzgledu na to by miec historie zatrudnienia w US bo zasady pracy sa takie same wszedzie