2015-04-23, 18:23:27
(2015-04-23, 14:58:29)RedMoon napisał(a): No trochę to denerwujące, najbardziej to dla mnie to, że potem szukam na siłę czegoś o czym napisali, a tego tam na dobrą sprawę nie ma. Czasem też mam wrażenie, że jak jest większa paczka i nie spodoba im się pierwsze 5 zdjęć, to wszystkie pozostałe lecą za to samo, bez sprawdzania w ogóle. Tyle, że działa to w dwie strony, jak zaś im się pierwsze 5 spodoba, to reszta przechodzi jak leci. Chociaż do końca nie ma reguły, ale mimo wszystko mogli by podchodzić bardziej rzeczowo i indywidualnie do każdego zdjęcia, skoro to taki renomowany stock.
Pierwsze od dołu czy pierwsze od góry ...jak wrzucam paczkę czasem akceptacja i pojawienie się w PF jest od tych fot które do akceptacji wrzucam jako ostatnie.. albo dorzucam po kilku godzinach do tzw; czekaczy. .. nie ma tu reguły ,mi się wydaje że raczej zależy na kogo się trafi ,jak na kogos spoko kto naprawdę traktuje nas na serio to ok ..jak na oszołoma co ma tylko zrobić limit.. to czy ładna fota czy gniot do kosza leci i nie ważne ile serca i trudu w to włożyłes ..ja im bardziej się przykładam tym bzdurniejsze powody odrzutów.. a takie co sama czasem bym odrzuciała mam w PF... czasem mam wrażenie że ogólnie rzecz biorąc Polaków mniej lubią.. albo mam obsesję