2015-04-09, 14:30:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2015-04-09, 14:36:19 {2} przez szakalikus.)
(2015-04-09, 11:38:39)milosz napisał(a): no, przesadzają z odrzutami w ostatnich dniach- też się dołączam do narzekających.
To i ja się dołączę ! I na dowód podam konkretne liczby, bo od początku roku miałem acceptation rate bliski 100%, a na pewno 90%+ (przy uploadzie ok. 700-800 zdjęć), ewentualnie jakieś przypadkowe simillary albo randomowo wrzucony czekacz, który zasłużył na odrzut. Od dwóch tygodni natomiast jest poniżej 50%. Odrzucają ślady pędzla, bo mówią, że to ilustracja, widzą brak ostrości na zdjęciach studyjnych przy f11, dopatrują się szumów tam gdzie ich nie ma, lub nawet czepiają się o kompozycję tuszu rozlanego na papierze. Poza tym zdjęcia indeksują się bardzo długo i nieregularnie, z kranika ledwo ledwo kapie (dzisaj godzina 14:30 a ja mam 1 DL !). Zdecydowanie coś złego się dzieje
edit:
Tę serię uploadowalem 4 razy (pierwszy raz ilustration, drugi raz lightning, trzeci raz noise i za czwartym razem pięknie prezentuje się w portfolio ). Dopiąłem swego, ale ile nerwów to kosztuje, jak sobie człowiek zaplanuje przyjęcie na rano a tam paczka kilkanascie sztuk leci do smietnika