2020-02-09, 14:06:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2020-02-09, 14:22:18 {2} przez oxygenka.)
Wróciłam po długiej przerwie do wrzucania zdjęć na Shutterstock i jakaż niemiła niespodzianka Pani rzeźnik działa i to jak działa zwykłe chińskie malowane taśmowo jajka i inne produkowane w milionach ozdóbki odrzuciła mi jako dzieła "Brak zgody na wykorzystanie zdjęć dzieła sztuki: Do tego zgłoszenia wymagana jest zgoda na wykorzystanie zdjęć dzieła sztuki, której nie otrzymaliśmy. Zawartość zawierająca dzieła sztuki, takie jak obrazy lub rysunki, wymagają zgody na wykorzystanie od autora. " Pani rzeźnik bo już dawno miałam przemyślenia wyjątkowo nie lubi kobiet ..gdyż niemal identyczne wrzucił mój mąż i przeszły bez problemu .Mam pytanko czy jest możliwość przy wrzucaniu fotek na małe objaśnienie względem tych dzieł sztuki ..poza tytułem bo kiedyś można było zamieścić jakieś wyjaśnienie czy coś w tym rodzaju ..nie wiem jak teraz
Dodam że nawet zwykłe kurze malowane na jeden kolor i przepiórcze też odrzucone jako dzieła sztuki
Dodam że nawet zwykłe kurze malowane na jeden kolor i przepiórcze też odrzucone jako dzieła sztuki