Liczba postów: 623
Liczba wątków: 17
Reputacja:
2
Miejscowość: Planet Earth
zgadzam sie, jesli pozwolisz sprobuje sie zainspirowac Twoja sesja ogrodnicza bo i tak miala byc u mnie w marcu [z tym ze lacznie z modelka] i zobaczymy co wyjdzie, zabawki leza juz gotowe od jakiegos czasu, jeszcze tylko male tourne po charity shopach
bez obaw nie zamierzam kopiowac pomyslow ani bezczelnie zrzynac, poprostu zastosowac inne podejscie do tematu, zblizone do twojego
Liczba postów: 1 838
Liczba wątków: 29
Reputacja:
14
Miejscowość: Warszawa/ R-N
2011-03-03, 16:47:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-03-03, 16:48:28 {2} przez Ariene.)
Marzec już mamy, a sesja ogrodniczo-wiosenna czeka chyba większość z nas (u mnie także gadgety czekają). Zatem dobrej zabawy nam życzę!
Liczba postów: 195
Liczba wątków: 4
Reputacja:
3
Miejscowość: Frankston
Chciałem coś jeszcze popisać mądrego , ale mi się już nie chce.
Więc będzie głupio.
Stock to miejsce do zarabiania , pisaliście o jakimś FUN przy tym wszystkim. A ja mam ten FUN z kasy co spływa. Tłukę szmirę i sieczkę , jak chińczyki w karnych obozach , jakość i trwałość produktów pewnie podobna, lecz puki przynosi to dochody a nie koszty jedynie, to mam satysfakcję.
Liczba postów: 1 210
Liczba wątków: 21
Reputacja:
8
Miejscowość: Warszawa
2011-03-03, 18:31:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-03-03, 18:33:26 {2} przez canion.)
mam inne zdanie na temat ograniczeń. jak mnie młotek ogranicza to kupuję inny których takich ograniczeń nie ma i zapominam. toż to tylko młotek. z aparatami podobnie. w tej chwili 5dmkII jest dla mnie młotkiem idealnym choć przydałoby sie wiecej pikseli wiec czekam na mkIII i jakieś 24-26 mln