Problemy techniczne iStockphoto
#1
Czy tez Wam sie niekiedy nie laduje strona glowna profilu?

Z takim babolem w FF3 :
Kod:
$(container + "_Loading") is null
Odpowiedz
#2
Tak, od jakiś dwóch tygodni zdarza mi się to średnio 2 razy na 10 wejść, po odwświeżeniu strony jest ok.
Odpowiedz
#3
Domyslalem sie, ze nie dziala, chcialem jedynie mala szpile w nasz znienawidzoy iStockphoto wbic Icon_wink
Odpowiedz
#4
U mnie do tej pory, nigdy coś takiego się nie wydarzyło.
Odpowiedz
#5
A jakiej przegladarki uzywasz ?
Odpowiedz
#6
Ja też nie miałem nigdy problemów. Co do przeglądarki to oczywiście FireFox.
Odpowiedz
#7
Moze nie zauwazyliscie tego poprostu ? Sprawa wyglada tak, ze czasem, dynamiczne panele "Blog Profil Sieć Finansowe Odesłania Statystyki" niedoladowuja sie ... a JavaScript w tle rzuca takim babolem ...tak przynajmniej dzieje sie w FF3.
Odpowiedz
#8
Mi się w FF jeszcze nigdy nie zdażyło, a wchodzę tam praktycznie codziennie. Może to występuje tylo w polskiej wersji, którą do tej pory chyba tylko raz włączyłem, żeby się pośmiać Smile
Odpowiedz
#9
Byc moze to polska wersja, chodz nie mam pojecia na jakiej pracuje w domu, w robocie mam zembedowany polski link do ISP. Od napisania tego posta o problemie wczoraj nie udalo mi sie popuc ISP, wiec byc moze cos naprawili, ale babol byl ewidenty.
Odpowiedz
#10
Ja tez na FF2 i FF3 nie zauwazyłem, ale takze pracuje na angielskiej wersji
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problemy techniczne tsz01 18 5 497 2009-07-02, 23:32:20
Ostatni post: troyek
  Problemy z iStockPhoto remek 37 8 888 2008-10-15, 08:14:53
Ostatni post: Wuja

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości