2015-01-22, 10:40:08
Od roku-dwóch przygotowuję słowa kluczowe nie według alfabetu jak kiedyś to robiłem a według ważności i po problemie, wtedy stock decyduje czy przestawić to do porządku alfabetycznego czy zostawić tak jak ja wysłałem. Jest z tym taki problem, że gdy mamy alfabetycznie to łatwiej dostrzec czy mamy już dane słowo w zestawie czy nie. Co do kwestii poprawiania kolejności we wcześniejszych plikach ja odpuszczam bo szkoda mi na to czasu i tak stary obraz już się wypromował lub nie a do tego został przysypany tysiącami innych plików.
Większą niewiadomą jest dla mnie czy dawać słowa dwu wyrazowe, jak na razie to je rozdzielam i tylko czasem gdy wrzucam na IS w DeepMeta to zapodam mu jakiś dwu-wyrazowiec gdy jeden z wyrazów nijak nie pasuje do ich szczegółowego wyboru podkategorii.
Większą niewiadomą jest dla mnie czy dawać słowa dwu wyrazowe, jak na razie to je rozdzielam i tylko czasem gdy wrzucam na IS w DeepMeta to zapodam mu jakiś dwu-wyrazowiec gdy jeden z wyrazów nijak nie pasuje do ich szczegółowego wyboru podkategorii.