2011-01-05, 23:10:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-01-05, 23:18:54 {2} przez TaWhy.)
A no widzisz ja protestuje na forum i walcze o swoje. Tym bardziej ,że brakuje mi tylko kilku dziesiątych do osiągnięcia targetu. Jestem wkurzony bo iStockphoto spieprzyl portfolia i przez dwa tygodnie nie pojawiały się moje foty, 186 plików leżało sobie od tak. Oprócz tego puścili w wrześniu ścieme , która dała nam nadzieję ze zarobimy 50% w cztery miesiące co się wogóle nie sprawdziło. Sądze ,że to nie moja wina że nie zaliczyłem progu tylko to winna Istocka. I ich obowiązkiem jest poprawić targety.
Poza tym rogermexico we wrześniu napisał
"Are the targets flexible?
The targets are based on our best projections for the upcoming year's growth and sales. If we discover that we are off in our projections as a year goes on - that the goals are too difficult and too many contributors are missing them - we will adjust them, yes."
Z tego co widać to 75% ludzi leci w dół po małej i skromnej statystyce. I wszyscy siedzą cicho zamiast domagać się tego aby iStockphoto zrobił to do czego się zobowiązał.
Poza tym rogermexico we wrześniu napisał
"Are the targets flexible?
The targets are based on our best projections for the upcoming year's growth and sales. If we discover that we are off in our projections as a year goes on - that the goals are too difficult and too many contributors are missing them - we will adjust them, yes."
Z tego co widać to 75% ludzi leci w dół po małej i skromnej statystyce. I wszyscy siedzą cicho zamiast domagać się tego aby iStockphoto zrobił to do czego się zobowiązał.