2018-09-20, 04:56:58
(2018-09-19, 07:46:48)maccio napisał(a): Z tego co Nowi Koledzy piszecie ostatnio na forum (w różnych watkach) można wywnioskować, że próbujecie wrzucać wasze jak najgorsze/niedopracowane zdjęcia - by zobaczyć "co przejdzie". A może, by zaoszczędzić czasu i sobie i oceniającym - spróbujcie dla odmiany wrzucać te najbardziej dopracowane? Bez aberracji, wyprostowane, porządnie obrobione w PSie - maksimum swoich możliwości i umiejętności? Takie podejście szybciej zweryfikuje, czy "będzie z tego chleb"
Upraszam o nie wrzucanie wszystkich nowych do tego samego worka
Jestem raczej purystą i albo robię coś dobrze (na ile potrafie) albo wcale, zapoznalem się z głównymi watkami tego forum zanim zalozylem konto, mimo że zaczynam to staram się wrzucać dobre fotki i porzadnie je opisywać i dobierać odpowiednie słowa kluczowe.
Bylo kilka zdjęć z których nie dało się więcej wyciągnąć a podobały mi się wiec chciałem sprawdzić jak bardzo purystyczni sa ci którzy je akceptuja - jestem zadowolony z wyniku bo ze wszystkich paczek które wrzucam odpadaja 2-3 zdjecia z 30. W związku z tym że nie jestem pro i nie mam tyle czasu, poza tym nie jest to moje źródło utrzymania to uważam że nie mam się czego wstydzić skoro wszystko przechodzi bez większego problemu a do tego w ciągu 2tyg sprzedalem 7 fot z puli 70 (teraz 100). O tematyce podrozniczej czyli mocno nasyconej i oklepanej.