2018-09-07, 00:18:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2018-09-07, 00:36:49 {2} przez jarekwitkowski.)
sprzedały się marne krokusy za 5 zł ale mam lepsze fotki kwiatków i krokusów te posłałem bo znalazłem na wierzchu i to było jedno z pierwszych zdjęć aby zobaczyć co przechodzi a jedne kwiatki mi odwalili bo nie było ostrości na całym zdjęciu bo tak miało być więc z kwiatami dałem sobie spokój bo na wielu mam rozmyte tło albo są miękko obrabiane i nie chciało mi się ponownie obrabiać. Dzisiaj odrzucili mi bydlątko alpejskie ponieważ w tle za bydlatkiem był nieostry potok. Nie będę się kopał z koniem inne bydlątka przeszły. Uczę się stockować , to jest specyficzny rodzaj fotografii i selekcji. Przeszło o dziwo zdjęcie powstałe z nałożenia 3 zdjęć ale jakoś zaznaczyłem że to jest wielokrotna ekspozycja, może dlatego. Co do domu kultury w Kazimierzu, hm dobra złośliwość bo akurat w Kazimierzu zostałem pochwalony za pokręconą panoramę i nie był to dyrektor domu kultury w Kazimierzu, ja wiem kto i to mi wystarczy
Chyba jeszcze raz przypomnę mój najważniejszy cel, zaliczyć 300 różnymi obrazami, poznać co mogę a co nie przejdzie. Inspektorzy mają swoje wytyczne, ich się trzymają. Taka ich praca i dostają co chcą.
Fakt, niektóre są cięte bo gdybym nie uciął to by nie przeszły, ale niecięte pójdą gdzie indziej na innej licencji
Chyba jeszcze raz przypomnę mój najważniejszy cel, zaliczyć 300 różnymi obrazami, poznać co mogę a co nie przejdzie. Inspektorzy mają swoje wytyczne, ich się trzymają. Taka ich praca i dostają co chcą.
Fakt, niektóre są cięte bo gdybym nie uciął to by nie przeszły, ale niecięte pójdą gdzie indziej na innej licencji