Miłe zaskoczenie na ShutterStock
Ja mam pracę która robi teraz 30% obrotu i wcale mnie to nie cieszy. Bo jak przestanie się sprzedawać to zaboli. Już to przerabiałem na Bigstoku, kilkanaście sprzedaży jednego zdjęcia dziennie i raptem ciach koniec Icon_sad
Odpowiedz
Stało się. Po 86 miesiącach i budowaniu portfolio od zera. Ze strony Shutterstock żadnych gratulacji  Icon_sad ciekawe ile zarobiłem dla nich? A może lepiej nie wiedzieć Icon_wink

Załączone pliki
.jpg   100.jpg (Rozmiar: 63.68 KB / Pobrań: 105)
Odpowiedz
Wow - gratulacje Smile))
Odpowiedz
pięknie!!
Odpowiedz
(2018-06-19, 11:48:19)lechyu napisał(a): Stało się. Po 86 miesiącach i budowaniu portfolio od zera. Ze strony Shutterstock żadnych gratulacji  Icon_sad ciekawe ile zarobiłem dla nich? A może lepiej nie wiedzieć Icon_wink

Gratulacje Smile !!!
Odpowiedz
Lechyu, brawo!!! Taka kwota pobudza wyobraźnię Icon_cheesygrin
Odpowiedz
Icon_cheesygrin 
Lechyu  no kosisz kasę brawo ..Smile piękna kwota szczere gratulacje....gratulujemy Smile Icon_biggrin
Odpowiedz
Wszyscy komentują kwotę(gratkiSmile ) a nikt zdjęć. Jak się na nie spojrzy, to kwota nie dziwi i nie wzięła się z niczego, dobra robota popłaca Smile
Blogi rowerowe, wycieczki i wyprawy!
Chata Biegacza K34 - świetne miejsce na urlop w Tatrach:)
Odpowiedz
Czy można by popatrzeć chociaż na takie foty? Portfolio autora nie jest zbyt tajne? Jak nie to może jakiś link .....najlepiej od autora ....
Odpowiedz
wpisz autora w gugla, a dla autora gratulacje, piękny wynik Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 23 gości