Liczba postów: 569
Liczba wątków: 48
Dołączył: Aug 2008
Reputacja:
13
Miejscowość: Felixstowe
2013-01-15, 14:49:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-01-15, 14:51:30 {2} przez tomas24.)
Wacek, trzeba było gruszkę obgotować w syropie z wody, cukru i soku z cytryny, a do zdjęć mało kiedy używa się czekolady, raczej częściej wyrobu czekoladopodobnego (jest gęstszy jeśli chodzi o konsystencję), a w przypadku polewania często czekoladowej pomady
a jeśli chodzi o glicerynę (samą bądź z wodą) to podaruj ją sobie w tym przypadku, to jest tłuszcz więc jakakolwiek polewa płynie po niej jak po lodzie
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 0
Dołączył: Jan 2012
Reputacja:
0
Miejscowość: Czechowice-Dziedzice
na przyszłość zapamiętam - dzięki! wydaje mi się, że niektóre gotowe polewy (w butelkach) są też dobre, nie zmieniają gęstości, fajnie kryją i dłużej wyglądają na świeże.
[Konto tego uzytkownika o szlacheckim nazwisku zostalo usuniete.]
[Konto tego uzytkownika o szlacheckim nazwisku zostalo usuniete.]
Liczba postów: 2 267
Liczba wątków: 39
Dołączył: Jan 2011
Reputacja:
30
Miejscowość: Bydgoszcz
2013-02-21, 01:20:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-02-21, 01:20:48 {2} przez SHaiith.)
Właśnie zabieram się za jej czytanie. Kurcze trochę mnie zmartwiłeś, że dużo PS-a jest.
Szkoda, że mniej o kompozycji i stylizacji. Ale cóż może coś pozytywnego z tej książki wyciągnę.
W każdym bądź razie dzięki za recenzję.