Liczba postów: 2 342
Liczba wątków: 4
Reputacja:
11
Miejscowość: Gdynia Moje Miasto
13, 14 jak najbardziej ok. Wiatraki do kitu, jak już mialeś taki pomysl, trzeba je bylo zrobić na jednolitym tle, aby je wyeksponować i dać dluższy czas.. Sciana jakaś sina, lokomotywa LCV, kolejka może by się sprzedala, ale jak juz ją robileś, trzeba bylo ustawić się tak, aby po prawej nie bylo tego slupa. W 20-tce wogole nie wiem o co chodzi...
Liczba postów: 264
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Miejscowość: Bydgoszcz
2012-05-02, 09:34:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-05-02, 09:36:53 {2} przez dobry44.)
W skrócie te zdjęcie maja b. małe szanse na stocki - nawet by być przyjętymi, ze sprzedażą będzie jeszcze gorzej. Moim zdaniem tylko 16 mogłoby się nadać. W 13 obrys postaci okropnie zmasakrowany. W 18 poszedłeś strasznie na łatwiznę z tym niebem - białe obrysy lokomotywy i drzew aż walą po oczach ( o kolorku nieba już nie wspominam).
Działaj dalej i przede wszystkim - oglądaj zdjęcia na stockach. Powodzenia.
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Miejscowość: Bydgoszcz
2012-05-02, 21:56:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-05-02, 22:26:04 {2} przez audikszarik.)
Nie chciał bym wam tu już głowy za dużo zawracać, więc zapytam wprost czy są tu jakieś zdjęcia które mogę umieścić jako próbki na jakiegokolwiek stocka (na żadnym jeszcze nie mam zdjęć) czy dać sobie spokój i jeszcze ćwiczyć ?
Liczba postów: 100
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Miejscowość: nl
Moim zdaniem mógłbyś spróbować z fotką z wiatrakami, ale najpierw musiałbyś zrobić to na jednolitym tle, dwie wersje jedną z wiatrakami w ruchu a drugą z nieruchomymi. Najłatwiej spróbować na Fotolii, nie ma żadnych egzaminów więc nawet jak nie przyjmą to nic się nie dzieje. W przeciwieństwie do Shutterstocka czy Istocka. Na Shutterstocku dodatkowo polecam obejrzeć zdjęcia z wiatrakami, będziesz miał porównanie.