2020-06-02, 10:30:43 

(2020-06-02, 10:06:00)Fredrixxon napisał(a): wytłumaczcie mi jak jełopowi : jak się robi odwołania na szutrze?
Zrobiłem obrazek wektorowy w Corelu, wysyłając zaznaczyłem, że nie ma obrazu referencyjnego (no bo skąd?), a ci mi drugi raz je uwalili. Gdzie to im napisać?
W prawym górnym narożniku rozwiń menu z Twoim imieniem > Contact Us > Uploading&Submitting Content - tam będzie pole - wydaje mi się, że obecnie chyba tylko w ten sposób. Też wysyłam wektory i powody odrzutów są często wzięte z czterech zaciemnionych liter. Myślę, że najlepiej po prostu wysłać pracę jeszcze raz - to trochę jak kopanie się z koniem.

Nigdzie nie podałam gdzie zdjęcie było robione, ani miasta, ani państwa, ani niczego co sugerowałoby miejsca. Kilka innych zdjęć zwierzaków wrzucałam opisanych tak samo i było ok, ale krokodylek się chyba komuś nie spodobał
 Nigdzie nie podałam gdzie zdjęcie było robione, ani miasta, ani państwa, ani niczego co sugerowałoby miejsca. Kilka innych zdjęć zwierzaków wrzucałam opisanych tak samo i było ok, ale krokodylek się chyba komuś nie spodobał