Jakim obiektywem pracuje David Loftus, Jamie Oliver i inni profesjonaliści?
#1
Bardzo interesuje mnie fotografia żywności, jestem apatorem i zastanawiam się na jakim sprzęcie pracują profesjonaliści

A tu zdjęcia i kanał youtube.
http://www.youtube.com/watch?v=gvXpP0l6XJQ

http://www.youtube.com/watch?v=sTdhgFYey...9moCDfSTsA

http://www.youtube.com/channel/UCpSgg_ECBj25s9moCDfSTsA

Bardzo dziękuje za pomoc Smile
Odpowiedz
#2
Nie rozumiem Hostessa
Odpowiedz
#3
David Loftus nie ukrywa - Canon 50mm 1.2.... best wishes Smile
Odpowiedz
#4
(2013-07-06, 01:48:51)JanuszDymny napisał(a): Nie rozumiem Hostessa

Z Hostessa nie pogadasz... mało komunikatywna jest Icon_cheesygrin
Odpowiedz
#5
fotek, czyścisz mi monitor! Icon_cheesygrin
Odpowiedz
#6
no mnie również winien jesteś czyszczenie Icon_cheesygrin
shutterstockdreamstime
Odpowiedz
#7
Znaczy... popluliście monitory? To nie moja wina, trzeba panować nad odruchami Smile
Odpowiedz
#8
mam z tym trudności, wyobraźnia za duża, zobaczyłem jak Hostessa nie chce się wymienić komunikatami Icon_cheesygrin
shutterstockdreamstime
Odpowiedz
#9
umarłem Smile
Odpowiedz
#10
Dla lustrzanek niepełnoklatkowych odpowiednikiem jest 35 mm, żeby uzyskać ten kąt na zdjęciach (no mniej więcejSmile

Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości