2016-10-17, 10:33:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-10-17, 10:35:25 {2} przez guteksk7.)
U mnie Shutterstock jeszcze jedzie siłą rozpędu, nowe foty zaczynają schodzić dopiero po miesiącu , ale szału nie ma(pamietam czasy gdy schodziły po godzinie od przyjęcia ). Na fotolii rzeczywiście jest lepiej jeśli chodzi o nowości, ale do zarobków z Shutterstock i tak mu dużo brakuje (w moim przypadku 10 razy mniejsze zarobki w porównaniu z ss)
Rzeczywiście sprzedaż nowych plików jest tragiczna, choć tragiczna to mało powiedziane. Do tego Image Gallery Views od dłuższego już czasu na stałym poziomie 0
(2016-10-17, 11:11:43)55marek55 napisał(a): Rzeczywiście sprzedaż nowych plików jest tragiczna, choć tragiczna to mało powiedziane. Do tego Image Gallery Views od dłuższego już czasu na stałym poziomie 0
Pisałem do nich w sprawie zerowych imagegallery views. Od ponad tygodnia czekam na odpowiedź.
(2016-10-17, 19:48:34)irontrybex napisał(a): Poniedziałek gorszy niż niedziela. Słabo
Coś jest nie tak. Zdjęcia wiszą od rana do rozpatrzenia,sprzedaż nagle od kilku dni gwałtownie stanęła jakby pocałowała ściane nie do przebicia i oprogramowanie strony znowu zaczyna szwankować.
Czy komuś zdarzyła się już taka sytuacja, że Shutterstock usunął mu zdjęcia podając jakiś powód "quality control"? Dzisiaj w nocy poleciały mi dwa zdjęcia.
Mhm, ja dostałem taki dokładnie: "Quality control - Intellectual Property". W sumie stare grafiki wyrzucili, jedną sam chciałem usunąć kiedyś już. Dziwi mnie jednak ta decyzja bo w bazie jest pełno podobnych zdjęć.
2016-10-18, 11:49:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-10-18, 11:52:20 {2} przez Yuri.)
Mnie wyrzucili bo jakiś autor chciał zastrzec sobie pewien układ graficzny. To było kilka lat temu. W końcu nie wiem czy ostatecznie zastrzegł czy nie. Na Fotolia mi tego nie skasowali.