2017-09-28, 07:54:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-09-28, 07:59:47 {2} przez yuma2.)
(2017-09-27, 18:45:32)blas napisał(a): Średnia za sody Ci spadła bo tam jest ukryta duża liczba pobrań z FB za 0.38.
Lepiej mi powiedz co to za licencja SOD, za którą dostajemy $96(klient płaci $400?)
ad1 wlasnie o tym mowie, cokolwiek tam nie jest ukryte to wynik jest niepokojacy
ad2 jest to licencja uczciwa
bilans jest taki ze lepiej mniec 300dl po $10 niz 30.000 po $0.1 niby kasa ta sama, ale ja jako fotograf,artysta i osoba pracujaca z ta pierwsza wersja czuje sie lepiej, bardziej doceniony,potraktowany fair, spie dobrze i nic mnie tam z tylu nie boli, no ale kazdy ma inne cele i oczekiwania od zycia i swojej pracy
A co do szukania nowych klientow i licencji przez stocki, to jest tez tak ze chca trafic do ludzi ktorzy na codzien kradna zdjecia i mowia im: kupcie u nas za dwa centy zamiast krasc co? lepsze to niz nic. Dla mnie to psu w dupe bo tak naprawde mi te kradzieze nie przeszkadzaja wcale, zawsze byly i beda, i jak ktos kradnie na bloga na tapete czy na sciane to niech sobie wsadzi te dwa centy ja ich nie chce, chodzi o korpo typu Google czy Facebook ktore maja kasy jak lodu a placa grosze za zdjecia i jeszcze na tym zarabiaja i jeszcze nie placa podatku. Ja jak sie oglaszam na Google to jak studnia bez dna, za kazde slowo za kazda litere w $$ , reklama na Facebook to samo £3-£5-£10 za dzien zawsze troche malo