2017-09-27, 00:35:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-09-27, 00:38:06 {2} przez szakalikus.)
Ja przypadkiem wszedłem na swoje porftolio i po sortowaniu "Oldest" przejrzałem sobie zdjęcia "stockowe" jakie robiłem na samym początku jakieś 4 lata temu. śmiałem się na głos do monitora zastanawiając się kto to przyjmował i po co
Uwaga, ściana płaczu ( ze śmiechu ) na poprawę humoru:
słonik w kąpieli w wannie
apetyczna kanapeczka z masłem orzechowym (profesionalne ujęcie studyjne)
a tu fotografia reklamowo/produktowa (oświetlane parasolkami stałego oświetlenia)
i pierwsze podejście do tematu "food"
:
a w temacie
"Wolę dużo DLi za mniejsze stawki niż sporadyczne SODy po $100, a teraz sytuacje ratują właśnie te sporadyczne droższe pobrania."
U mnie jest identycznie, żeby nie SODy i EL to zastanawiałbym się nad zakończeniem kariery stockowej, ale zawsze jakoś szczęśliwie wpadnie kilka ratując miesiąc. Wolałbym mieć stałą, rosnącą liczbę DLi wraz ze wzrostem porftolio, wtedy człowiek wie na czym stoi, a tak te SODY to trochę loteria. Na samych Subach ciężko byłoby teraz wyżyć
Uwaga, ściana płaczu ( ze śmiechu ) na poprawę humoru:
słonik w kąpieli w wannie
apetyczna kanapeczka z masłem orzechowym (profesionalne ujęcie studyjne)
a tu fotografia reklamowo/produktowa (oświetlane parasolkami stałego oświetlenia)
i pierwsze podejście do tematu "food"
:
a w temacie
"Wolę dużo DLi za mniejsze stawki niż sporadyczne SODy po $100, a teraz sytuacje ratują właśnie te sporadyczne droższe pobrania."
U mnie jest identycznie, żeby nie SODy i EL to zastanawiałbym się nad zakończeniem kariery stockowej, ale zawsze jakoś szczęśliwie wpadnie kilka ratując miesiąc. Wolałbym mieć stałą, rosnącą liczbę DLi wraz ze wzrostem porftolio, wtedy człowiek wie na czym stoi, a tak te SODY to trochę loteria. Na samych Subach ciężko byłoby teraz wyżyć