2017-03-02, 07:42:50
(2017-03-02, 00:05:05)RedMoon napisał(a): To akurat jak wyżej albo w sąsiednim temacie parę osób wspomniało lepiej zmienić na język angielski, bo jest potem problem ze słowami kluczowymi i wysyłaniem tam zdjęć.
Może to też powód tego, że masz nie ten język ustawiony co trzeba w ESP, na początku też miałem z tym problemy, ale po ustawieniu języka na angielski wszystko śmiga jak należy i jeszcze do żadnego słowa się nie doczepili, wszystko przechodzi jak leci. Ostatnio to nawet rozpatrywanie paczek po 15 minutach przy zwykłych zdjęciach. Ta nowa DeepMeta, też dużo lepsza jak ta stara, jak dla mnie. Tzn. szybciej się mi klika w te podpowiedzi niż w tej starej i kategorii nie trzeba wybierać. No chyba, że czegoś nie zauważyłem, ale nie widzę tam wyboru kategorii, ani w DM3, ani w ESP.
Jemu nie chodzi o to że ktoś się doczepił do słów kluczowych. Chodzi o to, że słownik Istocka jest teraz strasznie biedny i wiekszości słów po prostu tam nie ma. Jeżeli brakuje słów kluczowych dla danego zdjęcia to klient nigdy go nie znajdzie.