2017-02-22, 13:15:50
(2017-02-22, 13:00:34)spyman napisał(a): Czasem się zastanawiam co mogłoby nieco polepszyć i uzdrowić stoki oraz warunki ludzi którzy wstawiają tu swoje prace. Ale chyba poza mocnym odrzucaniem amatorszczyzny (zdaję sobie sprawę że włącznie z moimi gniotami) i prac pokazujących w kilkudziesięciu albo nawet kilkuset ujęciach tego samego (np słynny palnik gazowy) nic mi więcej nie przychodzi do głowy.
Bo i nic więcej nie potrzeba, to by na pewno uzdrowiło sytuację przynajmniej w dużej mierze.
SS strzela sobie w kolano moim zdaniem. Zarobki spadają (z tego co czytam nie tylko mi)....tylko dlaczego spadają głównie na SS? Reszta stocków u mnie trzyma się w miarę równo, niektóre odnotowują wręcz wzrosty....a shutter leci na pysk od dłuższego czasu.
Niech dalej przyjmują setki tysięcy byle czego i chwalą się swoją ogromną bazą. Brawo....tyle że to nie jest polityka na dłuższą metę. Ja na pewno jako kupujący nie chciałbym się przebijać przez tonę szmelcu w poszukiwaniu fotografii.
Dlatego moim zdaniem shutter traci...ale traci na korzyść innych stocków bo tam jak mówię sytuacja jest stabilna a gdzie nie gdzie wzrostowa.