2017-02-12, 15:12:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-02-12, 15:13:48 {2} przez Userr1.)
Słuchajcie jestem załamany, korzystałem z DM 1.0 wszystko było fajnie. Teraz po kilku miesiącach nie używania DM, dowiaduję się, że to nie możliwe, zrobiłem aktualizacje do 2.0. Też to samo, dowiedziałem się, że trzeba korzystać z wersji 3.0 której nie mogę zainstalować na starym XP. Ok. kilka godzin pracy nad zdjęciami które utknęły w starej DM poszło na marne, wchodzę na stronę IS i się loguję tam brak dostępu do zdjęć i wszystkiego co było wcześniej. Dramat, dowiaduję się o tym całym ESP. Wchodzę na to, jedyny plus, że się normalnie zalogowałem jak do IS i nic tam nie rozumiem z tego. Nie widzę zarobionej kasy ale co gorsza nie widzę dostępu do swoich zdjęć na IS. A zdjęcia są bo widzę je w Portfolio oraz na stronie. Nie wiem albo jestem za głupi już na to i za stary ale nie potrafię przejść do zarządzania zdjęciami, w ogóle można je zobaczyć z poziomu dostawcy jak dawniej? Jako, że przez DM nie mam szans dodać zdjęć, ponieważ na XP nie jest to możliwe, czy można już to zrobić poprzez stronę ESP? Działa to bezproblemowo i czy dalej jest tak czasochłonne jak kiedyś dodawanie poprzez stronę? Pozdrawiam i dziękuje za wszelkie rady.