2016-12-26, 13:35:47
(2016-12-26, 10:44:07)nwegrzyk1985 napisał(a): Witam was jestem tutaj nowy ale napiszę od razu w tym temacie bo myślę że warto.
Zawsze bałem się shutterstocka bo mówili że trudno się dostać itd... A ja spróbowałem i o dziwo przyjęli 10/10 i o dziwo zdjęcia zaczęły się sprzedawać. Moje portfolio liczy puki co 20 zdjęć a już parę dolarów jest downloady po 0.25 ale cieszy mnie to jak diablia cieszy dlatego że wszystkie zdjęcia robione były smartfonem marki lg hahaha , nie mam czasu na lustrzankę która leży i się kurzy
tematyka zdjęć to przysłowiowy gniot który się sprzedaje jakieś backgroundy jeansow robionych na parapecie okna żeby światła było więcej haha potem obróbka w darmowym programie z sklepu play i usunięcie exiff żeby nie wiedzieli czym robione i narazie nie odrzucili ani jednej foty!! 100% approval i downloady lecą
ide na miasto fotografować kostki brukowe hahaha trzeba budować portfolio, pozdrawiam was w te święta jak znajde czas to wrzucę wam te padła.
Artur bo tak masz chyba na imię

To wcale nie znaczy że wszystko jak leci jest przyjmowane .. nie trafiłeś jeszcze na rzeźnika..

http://stock-board.info/watek-przyjety-n...l-sie.html