2016-09-20, 16:08:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-09-20, 16:12:38 {2} przez szakalikus.)
To jeszcze dobrze, że masz 20, ja mam 0 ! Pół roku z nimi walczyłem i odpuściłem Dostałem "Bana" za similary, programem wrzucałem zdjęcia i niechcący rzeczywiście wrzuciło się podwójnie więc ban zasłużony. Usunąłem powtórki wysłałem mail do suportu o ponowne rozpatrzenie, a Ci mnie odesłali w ogóle gdzieś indziej (nie pamiętam gdzie), tam czekałem miesiąc na odpowiedz i stwierdzili, że dalej similar (chociaż usunąłem powtórki), później pisałem i czekałem, żeby dowiedzieć się o co chodzi, to łaskawie po miesiącu napisali, że podobne zdjęcia na zasadzie - jedna ceglana sciana na zoomie i na szerokim i że to spam i usuwać. Usunąłem, znowu wysłałem o ponowną akceptację i dalej im nie pasowało, także olałem Dla mnie IS od zawsze był do video, zdjęcia tak po prostu wrzucałem "przy okazji", zawsze był duży odrzut i mało co się sprzedawało, dlatego ładowałem tylko filmy, a ban na zdjęcia mnie mało wzruszył z tego właśnie powodu