2016-09-14, 12:44:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-09-14, 12:53:54 {2} przez jankes31.)
Yuma we wrześniu wstawiłem około 40-45 zdjęć z tym że ja nie idę w ilość i nie napierdalam za przeproszeniem pudełka zapałek z boku z tyłu z przodu, góra dół itp. a następnie wstawiam 100 ujęć tego samego zdjęcia. Jak widzę takie gówniane zdjęcia to najbardziej dziwi mnie to że oni w ogóle przyjmują takie badziewie i robią jeden wielki śmietnik a później Shutterstock chwali się na stronie głównej 1000000000000 miliardem tryliardem obrazów w bazie a jak ktoś zrobi na prawdę ładne foto to znika wśród tandety i chłamu this true. pozdro
przyznam szczerze że nawet raz spróbowałem i wrzuciłem chyba 20-25 zdjęć tego samego zdjęcia tylko trochę inne ujęcia, i co się stało? a no nic ani 0 ściągnięć szybko zmieniłem tok myślenia. To że ludzie wrzucają takie badziewie to mnie nie dziwi ale to że oni przyjmują takie coś , tzn. że schodzą na psy i robią z tego wysypisko złomu.
przyznam szczerze że nawet raz spróbowałem i wrzuciłem chyba 20-25 zdjęć tego samego zdjęcia tylko trochę inne ujęcia, i co się stało? a no nic ani 0 ściągnięć szybko zmieniłem tok myślenia. To że ludzie wrzucają takie badziewie to mnie nie dziwi ale to że oni przyjmują takie coś , tzn. że schodzą na psy i robią z tego wysypisko złomu.