2016-08-26, 12:32:31
No nie wiem, u mnie ten sierpień całkiem nieźle wychodzi, nawet spora liczba DLi. Podczas tego zawirowania o którym dużo się tutaj pisało u mnie akurat trafiło na okres w którym wrzucałem sporo backgroundów, w tym również vectorowych, i właśnie z tego okresu nagle zaczęły sprzedawać się te backgroundy. Wprawdzie od dawna już nie robię tak dokładnych analiz jak niektórzy tutaj i nie porównuję miesięcy itp... ale zauważyłem coś takiego że sprzedaż unormowała się na w miarę stałym poziomie i uploady sa w sumie chyba tylko po to żeby ten poziom utrzymać. Ponieważ jest to w miarę satysfakcjonujący mnie poziom zarobków to nie marudzę ale trochę dołujący moze być wniosek że wyżej dupy nie podskoczysz. No chyba ze nagle przybędzie mi talentu albo pracowitości ale z tym jest kiepsko I podobnie jak kolega wyzej tez miałem sporo tych singli czy innych (nawet specjalnie nie patrzę o które te rubryki konkretnie chodzi bo w sumie to nieistotne) ale generalnie było sporo sprzedaży za większą kasę. Jak dla mnie może być.