2016-03-30, 19:40:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-03-30, 19:47:44 {2} przez fotoartim.)
(2016-03-29, 23:19:16)yanuz napisał(a): Ja sądzę że lepszy efekt i taniej byłoby gdyby wynająć helikopter. Przynajmniej ja tak robiłem. Odpadało mi przy okazji załatwianie zgód na przeloty, a o to kiedyś też może zapytać...
No wiesz, ja to jadę z kolegą na ośrodek, zaczynamy koniec kwietnia początek maja. Popstrykamy i szukamy regionalnego sera i piwa i na domek, ognisko itd. Z helikopterem ciężko się włóczyć po Mazurach. Czy to jest taniej? Nie wszędzie dadza teraz lądować. Wcześniej to tak i helikopter był tani.
(2016-03-29, 18:20:23)yuma2 napisał(a): Ja mysle ze zrobienie zdjecia o innej porze dnia lub przy innej pogodzie bylo by jak najbardziej na miejscu, zdjecie jest plaskie i wsumie o niezbyt ciekawe, tak kompozycyjnie jak i technicznie, filtr CP albo szara poloweczka troche by pomogla. Wyciaganie zdjecia w PS lub pochodnych na sile to troche taka reanimacja po ekshumacji jak ja to nazywam jesli dopiero zaczynasz zabawe w stocki to najlepiej zaczac dobrze, powodzenia
Dzięki za cenne sugestie! Czyli trzeba zacząć od dobrych zdjęć! To wiele wyjaśnia.
(2016-03-29, 23:19:16)yanuz napisał(a): Ja sądzę że lepszy efekt i taniej byłoby gdyby wynająć helikopter. Przynajmniej ja tak robiłem. Odpadało mi przy okazji załatwianie zgód na przeloty, a o to kiedyś też może zapytać...
Zapomniałem dodać, że helikopter przeważnie ma silnik spalinowy i też drży.