2016-02-09, 22:18:31
(2016-02-09, 19:59:27)fotoiris napisał(a): W każdym razie zachęcona akceptacjami pokusiłam się o wysłanie 5 zdjęć egzaminacyjnych do depositphoto. Egzamin oblałam a taka byłam zachwycona swoimi zdjęciami i ich różnorodnością Jako powód odrzucenia podali "The image is not suitable for commercial use" i zachęciłi do ponowienia próby w ciągu 10 dni. Tylko tyle.
Nie przejmuj się za bardzo deopistphotos, po pierwsze sprzedaż tam taka że żal coś ściska;] a po drugie muszę przyznać że ostatnio posadzili jakiś nowych inspektorów cholera wie skąd wziętych. Potrafią mi odrzucać po pół paczki z jakiś wyimaginowanych powodów gdzie shutterstock, Fotolia i reszta stocków przyjmuje to bezproblemowo i jeszcze się sprzedaje. U mnie to zaczęło się mniej więcej tak w połowie grudnia. Oczywiście wcześniej przez 3 lata miałem tam akceptację na poziomie 99,8 %. Mówiąc krótko, chyba im się w głowach przewróciło.
Skup się na shutterstock-u i FT, reszta to tylko dodatki....oczywiście tylko moim nieskromnym zdaniem