2015-07-04, 11:43:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2015-07-04, 12:20:22 {2} przez RedMoon.)
Na razie to chyba za wcześnie na takie wnioski, bo wynik się opiera na około 400 dl'ach. Więc takie trochę z dupy te statystyki, bo inni mają tyle pobrań na dzień. Takie rzeczy to lepiej będzie wnioskować po pół roku najwcześniej. Póki co jak gdzieś pisałem wrzucałem zdjęcia głównie te co miałem wcześniej zrobione na wycieczkach po Berlinie, Krakowie, Gdańsku, Toruniu, Tatrach, Beskidach itp. Raczej same widoczki i architektura. Berlin schodzi najlepiej, Tatry i Beskidy też nie najgorzej. Polskie miasta na razie marnie. Chociaż tutaj jest jeden wyjątek, bo najlepiej sprzedające się moje zdjęcie, to zdjęcie starego sypiącego się domu w Bydgoszczy. Ze zdjęć krajobrazowych, też mam wyjątek, bo najlepiej sprzedające się zdjęcie, to nie zdjęcie z Tatr czy Beskidów, a zdjęcie łąki o poranku zrobione 5 minut drogi od domu. No i były to też zdjęcia, których w ogóle nie robiłem z myślą o stockach. Teraz wziąłem się za zdjęcia bardziej "popularne", więc za jakiś czas będę mógł ocenić które lepiej schodzą.