2014-08-09, 14:28:19
(2014-08-09, 11:09:07)hobbysta napisał(a):(2014-08-09, 10:42:53)oxygenka napisał(a): Mam pytanko czy na Shutterstock ktoś sprawuje kontrolę nad tymi co przesiewaja foty... bo ja już ma dość tego goscia co wszystko posyła do piachu za "focus" nawet zylety..to chory popapraniec tracę przez niego motywację do pracy 68 fot za focus poleciało
mam doła na weekend pierwszy raz odkąd jestem na Shutterstock tak mnie to zabolało
Niestety, chyba u nich coś się zmieniło, mniej więcej od początku lipca- jeśli inni to też potwierdzą. Do lipca było normalnie tzn. ponad 50% akceptacji i można się było zastanawiać dlaczego to akurat poszło do piachu ( z reguły tylko u nich) Ale pod koniec lipca odwalili mi trzy sztuki (tylko trzy załadowałem), a były na tyle niezłe landscape'y że wzbudziło to moje podejrzenia no i wyhamowało mnie na miesiąc. Wczoraj pełen podejrzeń wysłałem 12 cie z myślą że jakaś część przejdzie (gdzie indziej 100% akceptacji). Wszystkie do piachu. Można dostać doła. Chyba odczekam z kilka miesięcy testując ich co jakiś czas pojedyńczymi sztukami.
to sławetny rzeźnik....wszystko rąbie i dobre i gnioty.. a jego ulubiona wymówka ..focus.. i koniec i kropka