2014-04-25, 20:24:09
(2014-04-25, 19:26:43)alga38 napisał(a): Przy tej ilości zdjęć to Miłosz powinien mieć dyrektorską pensję a nie minimalną średnią krajowąprzy tak krótkim stażu na Shutterstock i jego obecnym oblężeniu i przy tym co głównie pstrykam? oj chyba nie... strasznie żałuję i nie mogę sobie wybaczyć, że nie zacząłem zabawy w stocki w 2009 od razu jak kupiłem aparat - dziś pewnie włóczył bym się po świecie jak Galyna Andrushko albo jaki inny pejzażowiec stockowy ...
do tej pory mam taką strategię jaką mam - męczące to czasem jest ale chyba dosyć szybko zadziałało (nie wiem jak to u innych było -rzadko kto się chwali po jakim czasie i z jakim dużym folio zaczął zarabiać np tą najniższą krajową)- mega kokosów jeszcze nie widać ale jest cały czas coraz lepiej-każdy miesiąc lepszy od poprzedniego o kilka/kilkanaście - nawet czasem do 20% (poza tym nauczyłem się pioruńsko szybko obsługiwać photoshopa i tak obrobiać/przygotowywać pliki z leciwego 350d żeby inspektorki nie mieli problemu także jak w końcu przejdę na coś lepszego to też będzie łatwiej i szybciej )