2013-07-25, 12:43:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-07-25, 12:44:13 {2} przez Ariene.)
Claudia i koledzy wcześniej - tak, to SS, Alamy i czasami, w przypływach DT, chociaż ten ostatni jest mocno specyficzny. W moim przypadku najbardziej opłacalną współpracą jest Shutterstock i Alamy. Z Fotolia zrezygnowałam kilka miesięcy temu - do dziś mam tam chyba z 10 starych fot, z czego sprzedaje się tylko jedno foto, jeszcze sprzed usunięcia pf (kilkaset plików). Sprzedaż za tak drobne ochłapy (cięcie cen poniżej rozsądku) jest dla mnie zbyt obrzydliwa, by przedłużać współpracę tam, gdzie największą korzyść odnosi stock, a największy wstyd zbiera foter.
Dlaczego Alamy? Bo ma dobre ceny i coraz lepszą sprzedaż.
Dlaczego SS? Bo pracuje aktywnie, bez dnia przerwy, często dając jednorazowe kwoty rzędu 2,48 - 16-28$ lub więcej.
DT również trzyma poziom, jeśli nie w ilości DL to w $.
FT jak i iS jak dla mnie upadły cenowo na ryj - fuj, co za wstyd!
Ps. Każdy robi jak lubi, proszę, by nikt z nowych userów nie traktował powyższego jako osobistą wskazówkę do decyzji. Starsi wiedzą gdzie i za jaką cenę będzie im dobrze
Dlaczego Alamy? Bo ma dobre ceny i coraz lepszą sprzedaż.
Dlaczego SS? Bo pracuje aktywnie, bez dnia przerwy, często dając jednorazowe kwoty rzędu 2,48 - 16-28$ lub więcej.
DT również trzyma poziom, jeśli nie w ilości DL to w $.
FT jak i iS jak dla mnie upadły cenowo na ryj - fuj, co za wstyd!
Ps. Każdy robi jak lubi, proszę, by nikt z nowych userów nie traktował powyższego jako osobistą wskazówkę do decyzji. Starsi wiedzą gdzie i za jaką cenę będzie im dobrze