2013-01-12, 13:29:53
Co do ksiązki, spodziewałem się jednak więcej, zdjęcia w niej zamieszczone mnie nie porywają, recenzja Tomka bardzo trafiona wg mnie.
Ale przy okazji mam pytanie do Was, ostatnio sie opuściłem trochę w foto żarełka, ale w tym roku mam zamiar to nadrobić. Oglądając ostatnio sporo foto żywności zauwazyłem że trendy jest obecnie podłoże z desek takich starych nieheblowanych. U Rafała na bogu kulinarnym a właściwie Oli jest sporo zdjęć robionych na takim podłożu. U Udry też coś podobnego widziałem. Zresztą we wspomnianej książce również są deski. Możecie mi kochani zdradzić tajemnice pochodzenia tego czegoś, rozebraliście stary plot sąsiada, czy może da się samemu zmajstrować coś takiego kupując nowe sztachety i spreparowac je jakąś bejcą czy czymś. A może wogóle można gdzieś zanabyć już gotowe takie podłoża 1x1m np. Pdzielicie się tajemną wiedzą?
Chialbym sobie zrobić ze trzy takie podłoża w róznych kolorach szarym, brązowym i może niebieskim.
Ale przy okazji mam pytanie do Was, ostatnio sie opuściłem trochę w foto żarełka, ale w tym roku mam zamiar to nadrobić. Oglądając ostatnio sporo foto żywności zauwazyłem że trendy jest obecnie podłoże z desek takich starych nieheblowanych. U Rafała na bogu kulinarnym a właściwie Oli jest sporo zdjęć robionych na takim podłożu. U Udry też coś podobnego widziałem. Zresztą we wspomnianej książce również są deski. Możecie mi kochani zdradzić tajemnice pochodzenia tego czegoś, rozebraliście stary plot sąsiada, czy może da się samemu zmajstrować coś takiego kupując nowe sztachety i spreparowac je jakąś bejcą czy czymś. A może wogóle można gdzieś zanabyć już gotowe takie podłoża 1x1m np. Pdzielicie się tajemną wiedzą?
Chialbym sobie zrobić ze trzy takie podłoża w róznych kolorach szarym, brązowym i może niebieskim.