2013-01-11, 14:39:25
(2013-01-11, 13:32:43)TaWhy napisał(a): Większy problem mają eXy bo nie wiedzą czy zrzucić korone, a jak tak to kiedy? Niestety właśnie ja teraz mam ten dylemat. Rezygnując automatycznie strace z 70% zarobków więc jest dylemat czy i kiedy to zrobić.
Na Istocku jestem już bardzo długo, ale bardziej skupiam się na pracy niż na lataniu po całym serwisie i obsługa Istocka sprowadza się do obsługi deepmeta i odświeżaniu strony My uploads. Dziś przez przypadek wszedłem w swoją jedną pracę i mnie zamurowało .. Cena za najmniejszy rozmiar to 7$ a reszta podchodzi nawet do 42$. Jestem w szoku bo myslałem , że ceny są o połowe niższe! Nic dziwnego że iStockphoto traci klientów bo kogo stać na wydawanie takich pieniędzy.
To prawda dylemat duży, a przyszłość niepewna. JA miałem zrzucić koronę do końca 2012, ale postanowiłem poczekać na styczeń, aby popatrzeć na to co się stanie. Ustaliłem sobie limity (zaniżone) które muszę osiągnąć i zobaczymy. Wygląda na to że w połowie miesiąca pierwszego zaniżonego limitu nie osiągne i pożegnam się z koroną. Trochę to smutne bo przez prawie 3 lata mogłem się rozwijać, a moja praca przynosiła mi coraz większe korzyści, teraz jest odwrotnie.