2012-04-25, 09:17:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-04-25, 09:20:29 {2} przez kivoart.)
Ostatnie zdjęcia jakie są widoczne w PF to te przyjęte 15-04-2012, a dorzucam codziennie po kilkanaście. Od 16-04 przyjęli 120 zdjęć i do dziś są nie widoczne w moim PF. Jestem rozczarowany coraz bardziej IS i mimo dość dobrej sprzedaży i stałego dochodu zastanawiam się nad przejściem do innej agencji. Nie rozumiem tej postawy ze strony IS i szczerze mówiąc nawet nie chce mi się tego ogarniać, nie wiem jak tak duży i prestiżowy swego czasu bank zdjęć może doprowadzać do takiej sytuacji. Czy to brak szacunku dla fotografa czy tylko błąd techniczny....ja to odbieram jako brak szacunku, zniechęca mnie to coraz częściej. Sprawdzając "Latest Uploads" jest to samo, widoczne są tam tylko zdjęcia z 15-04.
ostatnie indeksowane zdjęcia 15-04, po tej dacie czarna dziura.
(2012-03-28, 14:20:31)Gubcio napisał(a): Po sobotniej przerwie technicznej na IS zatrzymało się indeksowanie nowych plików. Generalnie wszystko co wrzucone jest po sobocie nie wchodzi do wyszukiwarki ... przynajmniej kategorie w których pracuję ... totalny zjazd... po prostu ręce opadają ... Nie wiem jak u was czy wrzucaliście coś od soboty wieczór? Czy wasze zdjęcia się indexują??
Pozd.
ostatnie indeksowane zdjęcia 15-04, po tej dacie czarna dziura.