2012-03-09, 14:16:23
edi, oczywiście mam konto prywatne, ale sprawa wygląda tak że owszem są limity 1) dla osób które nie powiązały karty kredytowej/debetowej z kontem na PP i wtedy jest to 2500 zł na miesiąc (powiązałem konto już dawno) 2) jeśli w ciągu roku przekroczyłeś 2500 euro obrotu na koncie to musisz potwierdzić tożsamość skanem dowodu tożsamości/paszportu/prawa jazy oraz innym dokumentem potwierdzającym adres - może być potwierdzenie adresu z Urzędu Miejskiego
Ja wszystkie te czynności wykonałem i konto teoretycznie jest w pełni funkcjonalne tylko tak jak mówię po prawidłowej weryfikacji napisali mi że powinienem założyć nowe konto ale trochę mi się nie wydaje że mogli by zablokować możliwość dodawania pieniędzy bez poinformowania mnie o tym
Wysłałem notkę do suportu SS, niech napiszą w ogóle czy przelew poszedł bo może to po prostu jest partiami rozsyłane i znalazłem się tym razem w jakimś drugim rzucie (bo adresu PP do wypłat nie zmieniałem więc pomyłka w adresie odpada)
Chyba trzeba czekać po prostu

Wysłałem notkę do suportu SS, niech napiszą w ogóle czy przelew poszedł bo może to po prostu jest partiami rozsyłane i znalazłem się tym razem w jakimś drugim rzucie (bo adresu PP do wypłat nie zmieniałem więc pomyłka w adresie odpada)