2011-10-30, 14:00:07
blas napisał(a):DeKa jeżeli szukasz motywacji porównaj swoje folio do lepszych folio na Shutterstock i wyobraź sobie że te lepsze zarabiają miesięcznie $1000, $2000, $3000.
Z dużym prawdopodobieństwem tak właśnie zarabiają.
Czy nadal uważasz że $100 to dobry wynik?
...a jak wydaje mi się, że mam dobre foty w folio to oglądam na stokach takie, które mnie zachwycają i też chce takie zrobić, polecam metodę
Całkowicie się z tym zgadzam jak się czerpie trochę inspiracji od lepszych i sprawdza na bieżąco co jest w top to są szanse na realny zarobek Gorzej jak niektórzy od nowa chcą się pchać w osławione już "tomato isolated" i liczą na 1000 czy 2000$ miesięcznie Ja zacząłem z początkiem lutego (od tamtej pory do dziś nie mam nawet lustrzanki - wszystko co robię, robię Fuji FinePix S9600) tego roku i do pierwszej wypłaty czekać musiałem aż do końca maja (pierwsza wypłata na paypal w czerwcu). Myślę więc że stocki są dla cierpliwych które nie liczą na szybki zysk od razu i osób które potrafią patrzeć - rozglądać się i wnioskować co tak na prawdę opłaca się focić. No i żeby nie było że się nie dzielę i że coś ucięte: