2010-10-02, 17:52:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-10-02, 17:54:02 {2} przez Ariene.)
Podziwiam, jeśli ktoś po >10 godzinach pracy jest w stanie psychicznie, fizycznie i jakkolwiek inaczej zająć się jeszcze pracą nad zdjęciami, nawet jeśli to sama przyjemność, to czasem niełatwa i wymagająca siły Ja nie dałam rady i musiałam wybierać - biuro, czy życie Teraz mam duuużooo czasu na zdjęcia
Mam też dylemat jak to zrobić, żeby codzienne posiłki fotografować, bo albo są zbyt apetyczne i nie doczekują miejsca wśród lamp, albo szkoda mi coś przygotować tylko dla zdjęcia - jedzenie to moja słabość, a mogę sobie pozwolić bez obaw.
Z modelkami ciężka sprawa, przynajmniej te z MaxModels koniecznie oczekują zapłaty za robienie im sesji (podpisanie MR), nawet jeśli dziewczę pierwszy raz widzi studio
Mam też dylemat jak to zrobić, żeby codzienne posiłki fotografować, bo albo są zbyt apetyczne i nie doczekują miejsca wśród lamp, albo szkoda mi coś przygotować tylko dla zdjęcia - jedzenie to moja słabość, a mogę sobie pozwolić bez obaw.
Z modelkami ciężka sprawa, przynajmniej te z MaxModels koniecznie oczekują zapłaty za robienie im sesji (podpisanie MR), nawet jeśli dziewczę pierwszy raz widzi studio