2009-08-26, 17:41:06
Witam wszystkich serdecznie.Jestem milośnikiem fotografii.Chciałem również zaistnieć na stockach.Wysłałem kilka plików na Fotolię,Wszystki pliki zostały mi odrzucone,miały identyczny komentarz wysłany na meila:"
Z przykrością informujemy, że zdjęcie xxxxx nie zostało zatwierdzone. Nasz Zespół Edytorów uznał, że zdjęcie nie odpowiadało kryteriom technicznym...
Twój obraz zawiera jeden lub więcej z poniższych problemów technicznych:
Mglisty obraz, brak ostrości
Niedoświetlenie/Prześwietlenie
Nieodpowiedni kadr
Nadmierna lub zbyt mała saturacja obrazu
Problemy z kontrastem
Zakłócenia pikselizacji
Jakość
Problemy z interpolacją
Czy byłaby taka możliwość abym podesłał komuś swoje foto do oceny,żeby rzeczywiscie się przekonać co tak naprawdę jest powodem odrzutów? Aha osobiście podejrzewam swój sprzęt.Nie jest to żadna lustrzanka tylko hybryda Lumix dmc fz7.Czy tu tkwi problem ?Pozdrawiam
Z przykrością informujemy, że zdjęcie xxxxx nie zostało zatwierdzone. Nasz Zespół Edytorów uznał, że zdjęcie nie odpowiadało kryteriom technicznym...
Twój obraz zawiera jeden lub więcej z poniższych problemów technicznych:
Mglisty obraz, brak ostrości
Niedoświetlenie/Prześwietlenie
Nieodpowiedni kadr
Nadmierna lub zbyt mała saturacja obrazu
Problemy z kontrastem
Zakłócenia pikselizacji
Jakość
Problemy z interpolacją
Czy byłaby taka możliwość abym podesłał komuś swoje foto do oceny,żeby rzeczywiscie się przekonać co tak naprawdę jest powodem odrzutów? Aha osobiście podejrzewam swój sprzęt.Nie jest to żadna lustrzanka tylko hybryda Lumix dmc fz7.Czy tu tkwi problem ?Pozdrawiam