2009-08-09, 20:01:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-08-09, 20:02:03 {2} przez fotoaloja.)
Cytat:bedziesz w pierwszej 50-100 fotografów na Fotolia napewno Twoje maile nie pozostaną bez odpowiedzi.no i właśnie o taki brak szacunku mi chodzi
co z tego, że nie jestem i pewnie nie będę w czołówce fotografów?
mam prawo zapytać, jeśli coś mnie zastanawia i uważam, że odpowiedzieć powinni, skoro zawarliśmy umowę i zarabiają pieniądze również dzięki mojej pracy, nie tylko dzięki tym, ktorzy są w czołówce
Cytat:Dodam że Twoja wypowiedz w stosunku do kolegi bociek666 jest wysoce niegrzeczna.nie byłam chyba specjalnie niemiła wobec niego...a przynajmniej w miarę na tyle subtelnie co on wobec mnie
ja uważam, że to kolega zaczął niecio niegrzecznie, ale bez przesady, urażona się nie czułam i nie czuję, ot napisałam co sądzę i że mi przypisuje coś czego nie ma w ironicznym przekazie od którego on zaczął pierwszy
Cytat:chcesz jechać w tym tonie - prosze bardzo, ale nie licz że ktokolwiek w przyszłości bedzie chciał sobie zawracać głowe odpowiedziami nie tylko na Fotolia ale także tutaj.
prorok jakiś?
Cytat:jak bedziesz mocno namolna mailami do supportu Fotolia z pytaniami o przyczyny odrzutów to mozesz zaliczyć ostrzegawczego bana na miesiąc lub dwa. ot tak , poprostu i bez uprzedzenia. od razu odpowiem na twoje pytanie do support Fotolia pt" dlaczego daliście mi bana?".odpowiedz brzmi: bo tak nam sie podobało.pracujesz dla fotolia?