2007-11-11, 13:14:27
no nie za maco
"Wstyd sie przyznac"
ja tam jestem z siebie dumna, że na takim słabiaczku zaczęłam zarabiać pierwsze pieniądze i że kilka lat zabawy w programach graficznych teraz mi się przydaje
no właśnie znalazłam ten artykuł w gazecie PC FORMAT pt."FOTOGRAFIA" nr 5/2007 -> polecają tam dwa zestawy: jeden minimum, jeden maksimum
w tym zestawie lepszym wymieniają procesor Core 2 DUO (czyli dwurdzeniowość jest ważna), płyta główna Asus, grafika GeForce
z tym że u nich ten zestaw strasznie jest drogi, ale w klasie tych komponentów na pewno są tańsze i też dobre
aha, co do monitora.
spotkałam się już dwa razy z opinią, że monitory z matrycą MVA są dobre
polecają taki model:
19-cali BenQ FP93GP (www.benq.pl)
no to już cosik wiem, ale zanim coś kupię, to nie wiem ile fotografii upłynie
"Wstyd sie przyznac"
ja tam jestem z siebie dumna, że na takim słabiaczku zaczęłam zarabiać pierwsze pieniądze i że kilka lat zabawy w programach graficznych teraz mi się przydaje
no właśnie znalazłam ten artykuł w gazecie PC FORMAT pt."FOTOGRAFIA" nr 5/2007 -> polecają tam dwa zestawy: jeden minimum, jeden maksimum
w tym zestawie lepszym wymieniają procesor Core 2 DUO (czyli dwurdzeniowość jest ważna), płyta główna Asus, grafika GeForce
z tym że u nich ten zestaw strasznie jest drogi, ale w klasie tych komponentów na pewno są tańsze i też dobre
aha, co do monitora.
spotkałam się już dwa razy z opinią, że monitory z matrycą MVA są dobre
polecają taki model:
19-cali BenQ FP93GP (www.benq.pl)
no to już cosik wiem, ale zanim coś kupię, to nie wiem ile fotografii upłynie