2009-02-11, 17:28:02
Evva ten temat chyba nigdy nie bedzie do końca zamknięty, to studnia bez dna
Rozumiem, że mnie nie poganiasz i nie zarzucam Ci tego. W moim poradniku zmieści się wszystko, jeśli nie w tym nachodzącym wydaniu, to na pewno w kolejnym, którego napewno można się spodziewać kiedyś, bo pewnie za pół roku bede wiedział więcej niż dzisiaj, a przy obecnym tempie zdobywania wiedzy, doświadczenia i robienia błędów sądzę że kiedyś 5-6 wersja to już powinien być majstersztyk w tym temacie.
Jak masz jakieś konkretne szybkie pytania kulinarne, zapraszam na kulinarne forum (ostatnio nieco przymierające), załóż jakikolwiek temat i jazda : www.4smaki.fora.pl oraz
serwis: www.4smaki.com.pl w dziale portfolio można obejrzeć kilka ostatnich prac.
Pozdrawiam
Rozumiem, że mnie nie poganiasz i nie zarzucam Ci tego. W moim poradniku zmieści się wszystko, jeśli nie w tym nachodzącym wydaniu, to na pewno w kolejnym, którego napewno można się spodziewać kiedyś, bo pewnie za pół roku bede wiedział więcej niż dzisiaj, a przy obecnym tempie zdobywania wiedzy, doświadczenia i robienia błędów sądzę że kiedyś 5-6 wersja to już powinien być majstersztyk w tym temacie.
Jak masz jakieś konkretne szybkie pytania kulinarne, zapraszam na kulinarne forum (ostatnio nieco przymierające), załóż jakikolwiek temat i jazda : www.4smaki.fora.pl oraz
serwis: www.4smaki.com.pl w dziale portfolio można obejrzeć kilka ostatnich prac.
Pozdrawiam