2008-12-10, 23:49:22
OOo świetny temat, wkońu mogę zabrać głos, bo nie wiem czy wiecie, jestem zawodowym kucharzem
Rzadko polecam swojego bloga, ale tym razem zapraszam z przyjemnością do zapoznania się z tym wątkiem >> TJ Photographer - food sessions
Wątek jak dla mnie bardzo na czasie, bo właśnie teraz zajmuję się takimi zdjęciami i już pierwsze poważniejsze próby za mną i sporo pracy przede mną. Temat naprawdę trudny i jak Pershing zauważył samo - ułożenie, ozdobienie i przyrządzenie ma bardzo istotny wpływ na wygląd całości. Także kadrowanie jest tu dość kluczowe, fotografownie całego talerza - jako danie - to raczej średni pomysł. Temat rzeka. Z racji swego wykształcenia, doświadczenia (ciągle nieustatnnie rozwijającego się) i pasji do kulinarii chętnie wyraże swoje zdanie.
Pozdrawiam
Rzadko polecam swojego bloga, ale tym razem zapraszam z przyjemnością do zapoznania się z tym wątkiem >> TJ Photographer - food sessions
Wątek jak dla mnie bardzo na czasie, bo właśnie teraz zajmuję się takimi zdjęciami i już pierwsze poważniejsze próby za mną i sporo pracy przede mną. Temat naprawdę trudny i jak Pershing zauważył samo - ułożenie, ozdobienie i przyrządzenie ma bardzo istotny wpływ na wygląd całości. Także kadrowanie jest tu dość kluczowe, fotografownie całego talerza - jako danie - to raczej średni pomysł. Temat rzeka. Z racji swego wykształcenia, doświadczenia (ciągle nieustatnnie rozwijającego się) i pasji do kulinarii chętnie wyraże swoje zdanie.
Pozdrawiam