2007-11-04, 20:53:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2007-11-04, 21:05:47 {2} przez ArturKo.)
fotoaloja napisał(a):no i kupiłam canona 400DGratulacje i witamy w gronie canonierów .
na razie tylko z obiektywem kitowym (inaczej nie było możliwości zakupu w tym sklepie)
aparat czeka, aż go przetestuję na spokojnie
mam nadzieję, że szybko się poduczę podstaw i wtedy dokonam pomyślnego zakupu lepszego obiektywu i będzie to wybór świadomy, a nie taki z cyklu "porad netowych"
Cytat:od razu mam pytanie: czy zdjęcia zapisujecie w formacie RAW od razu?Ja używam tylko RAW.
Cytat:jestem szczęśliwa bo kupiłam wreszcie (coś w końcu trzeba było kupić) i nie jestem szczęśliwa, bo nie mam teraz czasu nacieszyć się aparatem-obowiązkiObowiązek to masz w pudełku z napisem Canon
Cytat:szkoda że nie stać mnie było na 40D, bo podgld live view kusi mnie, lubię widzieć co jest na rzeczy, ale może za czas jakiś stanieją body z tą funkcją, to sobie fundnę, skoro już będę bogata dzięki stockowym wyczynomA w wizjerze to niby nie widać? Nie przeceniałbym tej funkcji.
uwaga stockowcy, nadchodzi fotoaloja z lepszym sprzętem, kryjta się;PPP
DD
Poza tym, to ciesz się z tego co masz i postaraj jak najlepiej wykorzystać. Twój nowy aparat ma naprawdę duży potencjał.