2024-03-29, 16:53:23
Nie pamiętam o której wrzucałem w niedzielę, ale łyknęli dzisiaj około 13:00 paczuszkę. Jeszcze pół biedy, nasza 13:00 to w USA początek dnia roboczego, więc coś tam jeszcze się trochę pomielą. Bałem się bardziej, że w niedzielę na Wielkanoc przyjmą i przez dwa dni do wtorku przepadną Przeważnie wrzucam w piątek i przyjmują poniedziałek-wtorek. W tym tygodniu piątkowe przyjmowali chyba w czwartek (nie mam pewności, info z drugiej ręki ) W tym tygodniu wyjątkowo byłem za granicą, wrzuciłem z opóźnieniem w niedzielę i mam za swoje, przyjęcie w piątek jak na złość opóźnienie w tygodniu, w którym ja się wyjątkowo spóźniłem Mogłem "zająć kolejkę" na aplikacji mobilnej jednym zdjęciem byle jakim w piąteczek W sumie nie wiem czy to obecnie ma jakieś znaczenie to wszystko o czym piszę, ale z przyzwyczajenia z wcześniejszych lat, kiedy to jeszcze sprzedawały się nowości i czas akceptacji miał zaczenie Teraz bardziej sprzedają się jakieś zakurzone starocie, które nigdy się nie sprzedawały i są w jakiś sposób "odkopywane". Baaardzo rzadko się trafia pobranie pliku tego samego dnia, którego został zaindexowany, ale w przeciągu miesiąca/dwóch już owszem