2024-03-27, 22:52:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2024-03-27, 22:54:21 {2} przez szakalikus.)
Kilka minut szukałem po Twoim poście o co może Ci chodzić i już chciałem pisać, że u mnie tego nie ma, po czym zauważyłem, że na dole zakładki jest suwak poziomy, którego nigdy nie używałem, bo nie mam referalsów, a wszystko co mi potrzebne mieści się w nieprzesuwanej części hehehe Rzeczywiście jest.
Google:
Shutterstock Data Licensing and the Contributor Fund
Tłumaczenie strony
16 cze 2023 — A closer look at licensing content for computer vision model training and compensation.
Czyli defacto to co napisałem - zdjęcia z data catalogu wynagrodzili o ile dobrze rozumiem
(2024-03-27, 22:36:51)szakalikus napisał(a): Jakaś niezidentyfikowana mamona się pojawiła na koncie niepodparta żadną rubryką, czyżby katalog danych w końcu rozliczyli?
(2024-03-27, 22:39:13)simpson33 napisał(a): Contributor fund naliczyli (ostatnia kolumna w tabeli)
Google:
Shutterstock Data Licensing and the Contributor Fund
Tłumaczenie strony
16 cze 2023 — A closer look at licensing content for computer vision model training and compensation.
Czyli defacto to co napisałem - zdjęcia z data catalogu wynagrodzili o ile dobrze rozumiem