2022-04-20, 17:41:32
(2022-04-20, 16:05:22)SHaiith napisał(a): Ja wychodzę z bardzo prostego założenia. Dopóki stoki zarabiają i są w tanie płacić rachunki/ kredyty/ życie itd... i jest to moja praca na full-time to robię swoje nie patrząc na tymczasowe wahania zarobków na poszczególnych stokach.
nie nazwal bym tego "tymczasowym wahaniem", od szczytu w 2016 lece w dol, systematycznie R/R moje calosciowe zarobki spadaja i wiem ze nie tylko moje,Moze i Adobe rosnie ale suma spadkow przewyzsza wzrosty. Stocki pomimo podobienstwa w nazwie to nie gielda i nie licze tu na jakies wielkie odbicie a raczej szykuje sie na wielki krach. Nadal jestem na stockach aktywny ale jedna noga udalo mi sie juz z tego wydostac, nadal jestem niezalezny i zdjecia placa za moje zycie, ale wiem takze, ile czasu zajelo mi zbudowanie zycia opartego na stockach i to w ich dobrym okresie.Dlatego od jakiegos czasu szykuje inne zrodla dochodu by gdy spelni sie proroctwo o "koncu stockow" miec juz jakis pieniadz ktory regularnie splywa na konto.