2022-03-30, 10:29:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2022-03-30, 10:33:38 {2} przez szakalikus.)
EL- Enhanced Licence. Znana tu wszystkim i lubiana ELa. Teraz to ja już nic nie rozumiem w kwestii cen. Kiedyś było proste - sub 0.38c OD 1.24/2.85 ELa 28$, a Sodziki sypały się 50-80$. Teraz Ela w okolicach 18-20, a SODY i po 10c wpadają, ale jako, że i tak nie mam na to wpływu to nie wnikam PS. Przed chwilą wrzuciłem zdjęcie to 10 min zajęło przyjęcie + wyświetlenie się w portfolio. Jeżeli ma ktoś coś fajnego to wrzucajta, dobra pora, poranek w EU, a niedługo USA się budzi. ( o ile jeszcze celowanie w godziny ma sens jak to było kiedyś) No i cały czas tak mam, że niektóre zdjęcia wrzucane idą od razu, a niektóre czekają dalej... Coś jakbym wrzucał zdjęcia + vektory - dwie oddzielne kolejki. Nie wiem czy to nie jest tak, że jak AI jest pewne, że okej to puszcza, a jak ma wątpliwości to odsyła fotkę do człowieka. (głośno myślę )
UPDATE: rzuciłem okiem to ostatnich miesiącach EL mam rozbieżność od 13 do nawet 36.
UPDATE: rzuciłem okiem to ostatnich miesiącach EL mam rozbieżność od 13 do nawet 36.